glosnik
Dzisiaj jest:2 sierpnia
Imieniny: Gustawa, Kariny, Stefana

Przeboje Non Stop Wiadomości z Twojego regionu!

arrow

Włącz Radio ONLINE

Regulamin choinka

REGULAMIN KONKURSU ŚWIĄTECZNEGO -
NA NAJPIĘKNIEJSZĄ CHOINKĘ

  

Regulamin Konkursu:

Przedmiotem fotografii powinna być świątecznie przystrojona choinka.

  1. Organizatorem konkursu jest Radio BIELSKO
    - właściciel witryny www.radiobielsko.pl, 43-300 Bielsko-Biała,
    ul. Olszówka 62, tel. 33 811 00 23
  2. Konkurs jest otwarty dla wszystkich fotografujących.
  3. Każdy z autorów może nadesłać 1 fotografię.
  4. Technika wykonania prac jest dowolna.
  5. Prace należy nadsyłać pocztą elektroniczną na adres choinka@radiobielsko.pl.
  6. Prace w wersji cyfrowej powinny mieć wymiary 640 x 480px (lub proporcjonalne), rodzielczość 72dpi i format *.jpg lub *.gif, a ich rozmiar nie powinien przekraczać 1MB. 
  7. Do zdjęcia można dołączyć świąteczne życzenia dla bliskich.
  8. W treści maila należy podać: tytuł pracy, imię i nazwisko, adres autora, telefon i email kontaktowy, oraz oświadczenie o posiadaniu praw autorskich do zdjęć oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych.
  9. Przesłane pliki nie będą zwracane. Z chwilą nadesłania fotografie przechodzą na własność organizatorów, którzy przejmują autorskie prawa majątkowe do nadesłanych prac.
  10. Zdjęcia można nadsyłać do 30 stycznia 2011 roku. 
    Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi 31 stycznia 2011 roku o godzinie 13.30 na antenie
    Radia BIELSKO.

  11. Wszyscy laureaci zostaną powiadomieni o werdykcie jury.
  12. Nagrodzone prace zostaną opublikowane w witrynie www.radiobielsko.pl
  13. Udział w konkursie jest jednoznaczny z nieodpłatnym udzieleniem prawa do nieodpłatnego wykorzystywania prac w następujących polach eksploatacji: druku w dowolnej liczbie publikacji i w dowolnym nakładzie, używania ich w Internecie oraz w innych formach utrwaleń, nadających się do rozpowszechniania w ramach działań Radia BIELSKO.
  14. Na zdjęcia zamieszczone w galeriach słuchacze i internauci RADIA BIELSKO mogą głosować wysyłając:

    SMS
    na numer 72008, w treści wpisując:
    choinka i numer zdjęcia

    Koszt SMS-a to 2zł + obowiązująca stawka VAT. 
    Autorzy trzech zdjęć, które otrzymają największą liczbę sms-ów, zostaną nagrodzeni.

  15. Organizatorzy przewidują następujące nagrody:
    I miejsce - zestaw trzech walizek firmy
    Vip collection + zestaw kosmetyków do opalania.
    II miejsce - aparat fotograficzny firmy Sony + futerał
    III miejsce - portfel firmy
    Vip collection + pamięć USM firmy Kingston

    Nagrody rzeczowe nie podlegają zamianie na inne ani zamianie na ekwiwalent pieniężny.

  1. Nagrody główne będą do odebrania przez laureatów w okresie 10 dni od daty ogłoszenia wyników konkursu.
  2. W mailu należy dołączyć OŚWIADCZENIE, iż jest się autorem zdjęcia.
  3. Nadesłanie prac oznacza akceptację warunków konkursu i regulaminu, którego ostateczna interpretacja należy do jury konkursu. Żadne odwołania nie zostaną uwzględnione.
  4. Organizator zastrzega sobie prawo do przerwania lub odwołania konkursu bez podawania przyczyn.
  5. Udział w konkursie jest równoznaczny z wyrażeniem przez osoby uczestniczące zgody na przetwarzanie przez organizatora ich danych osobowych na potrzeby konkursu oraz w celach marketingowych organizatora/ustawa o ochronie danych osobowych z dn.29.08.1997 r. Dz.U. Nr 133 poz.833 z póz. zm./.Osoby uczestniczące w konkursie potwierdzają swoją zgodę na powyższe w formie przesłania do organizatora oświadczenia zgodnie z zał. do niniejszego regulaminu.

 Powrót do strony głównej konkursu

 


Nick:
Treść:
1 dodać 3 =    

Regulamin dodawania komentarzy

Komentarze:

konrad 2011-12-27 20:55:44

gdzie są te choinki pokazane

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług oraz lepszego dostosowania strony do preferencji użytkowników.

Nie zbieramy i nie przechowujemy w plikach cookies żadnych danych osobowych. Jeżeli nie wyrażasz zgody na korzystanie z plików cookies - proszę określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij